Welkom!

We zijn het jaar gestart met 83 leerlingen en 9 lesgevers.

Welkom aan alle nieuwe en meer vertrouwde gezichten!

We wensen jullie een creatief mozaiekjaar.

Iedereen die een steentje groot of klein wil bijdragen aan onze werking is meer dan welkom.

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie steeds bij het bestuur terecht.

Het Mozaiekjaar 2024-2025 gaat bijna van start…

De lessen beginnen op zaterdag 21 september.

De lessen gaan door in de klaslokalen van GBS Zonneveld te Bertem (A.E. Verbiststraat 6) of in de klaslokalen van GBS Leefdaal (Dorpstraat 540).

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur ons dan een mailtje: bestuur@mozaiek-bertem.be.

Voor die kinderen die een individuele les volgen: het is een hele opgave om het uurrooster voor de individuele lessen op te stellen. We trachten zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van iedereen, maar hakken uiteindelijk wel als bestuur de knopen door. We houden jullie in de loop van de week van 16 september op de hoogte van de planning. Voor piano zijn we nog volop op zoek naar versterking. Voor deze leerlingen kunnen we dus momenteel geen plaats garanderen. We doen ons best tijdens het jaar voor iedereen een plaatsje te vinden.

Zoals vorige jaren: we verwachten van de ouders dat jullie je kinderen tot aan het klaslokaal brengen en ze daar bij het einde van de les ook afhalen. Kom voor de eerste les liefst een beetje te vroeg, de eerste dag moet iedereen zijn weg wat zoeken.

We hopen dat we samen een heel leuk jaar kunnen beleven !

NIEUW – Vanaf schooljaar 2024-2025 is Mozaiek UiTPAS-partner Druivenstreek.

Vrije tijd als recht
Mozaiek vindt vrijetijdsparticipatie een recht voor iedereen.

Punten en voordelen
Alle kinderen met UiTPAS kunnen 1 punt sparen per les. De punten kunnen ze inruilen voor leuke voordelen. De UiTPAS Druivenstreek kan u kopen aan de onthaalbalie van het gemeentehuis in Bertem of andere locaties in deze regio. Pashouders met een beperkt inkomen genieten van het UiTPAS-kansentarief.

Inschrijvingen 2024-2025

Voor vragen kan u ons steeds bereiken via email (bestuur@mozaiek-bertem.be).

Je kan nu inschrijven voor het Mozaiekjaar 2023-2024!

Bij het inschrijven doorloop je een aantal stappen.

  1. Je persoonlijke gegevens en die van je kinderen nakijken en/of aanvullen.
  2. Per kind kan je ateliers kiezen.
    Nota: Momenteel vragen we u om in te schrijven op wachtlijsten. We doen ons best voor iedereen een gepaste planning op te maken. Gelieve slechts voor 1 lesmoment in te schrijven per leerling.
  3. Vul per kind bij ‘Commentaar’ in welke tijdstippen zeker niet kunnen, en alle extra informatie die ons kunnen helpen een goed uurrooster te maken.
  4. Nadat je alle ateliers hebt gekozen, kan je ‘bestellen’.
  5. Na bestelling krijg je de vraag om te betalen.
    Nota: Voor inschrijvingen op de wachtlijst wordt nog geen betaling gevraagd. U zal een bestelbon ontvangen wanneer we uw inschrijving bevestigen.

Bij de muziekateliers en beeldend ateliers (groepslessen) kan je kiezen voor proefles. Je hebt dan recht op twee proeflessen, waarvoor je 5 EUR betaalt. Je krijgt na de proefsessies, dus na twee weken, de vraag of je verder wilt doen of niet. Je plaats is gereserveerd; pas na die twee weken gaan de vrijgekomen plaatsen naar kinderen op de wachtlijst. De 5 EUR betaald voor proeflessen gaan in mindering van de kost voor het atelier.

Je kan niet inschrijven voor proeflessen voor individuele instrumentlessen.

Sommige activiteiten geraken snel volzet, u schrijft dus best zo snel mogelijk in. Als een atelier al vol is, kunt u zich toch nog op de wachtlijst zetten. Dit is de moeite waard, want we zullen trachten extra capaciteit te voorzien als er vraag is.

Als jouw emailadres reeds bij ons gekend is, ontvang je een email met link om in te schrijven.

Indien kennissen of vrienden ook interesse hebben, dan kunnen ze een email sturen naar bestuur@mozaiek-bertem.be.